Perry Rhodan 1439 - Agenten huilen niet

unkown

Language: Dutch

Description:

Hoofdpersonen: Yart Fulgen, Ralt Nestur, Cristin Sarlaan, Ondri Nettwon, Aktet Pfest, Tauro Kasom.

 

Als de Galaxers van de Tarkan-expeditie terugkeren krijgen ze twee schokken te verwerken: in de eerste plaats ontdekken ze dat ze bijna zevenhonderd jaar langer zijn weggeweest dan ze dachten, en in de tweede plaats blijkt de complete Melkweg door een barrière te zijn gescheiden van de rest van het universum.

In de loop van de tijd hebben talloze ruimtevaarders tevergeefs geprobeerd deze barrière te doorbreken - en dat geldt ook voor hen die uit Tarkan terugkeren. Maar nadat Perry Rhodan en co de vrijhandelaars van Roi Danton hebben ontmoet, een Cantaro gevangen hebben genomen en de door Waringer ontworpen pulstransformator gebruiksklaar hebben gemaakt voelen zij zich sterk genoeg om de zogenaamde chronopuls-muur, die hen van de thuisgalaxie scheidt, opnieuw te lijf te gaan.

Februari 1144 NGT gaat deze actie tenslotte van start. De CIMARRON en de BLUEJAY gaan op weg om te proberen met behulp van de pulstransformator de barrière te doorbreken en de Melkweg binnen te dringen.

Daar hebben echter de huidige machthebbers voldoende tijd gehad om het gebied onder controle te krijgen en volgens hun wensen in te richten. Toch heerst er in de Melkweg nog verzet tegen de nieuwe leiders. Weliswaar is dit verzet ondergronds, zoals uit deze aflevering zal blijken: agenten huilen niet ...

 

In Perry Rhodan aflevering 1440 beschrijft Ernst Vlcek het vervolg van de geschiedenis van de verzetsstrijders, waarin een nieuw hoogtepunt wordt bereikt ...